Recept: Protein Fluff
Tegenwoordig zie je ze overal op internet voorbij komen: Protein Fluff! En ik snap nu helemaal waarom. Een Protein Fluff is super lekker, makkelijk om te maken, en zit boordevol met eiwitten. De ultieme snack voor na het sporten, of als heerlijk tussendoortje. En een lekkere manier om wat extra eiwitten binnen te krijgen. Twee vliegen in één klap. Afgelopen maandag ging ik langs bij Health Advies Breda om caseïne in te slaan, zodat ik dit eiwitrijke goedje kon gaan maken. Ben je benieuwd hoe je een protein fluff maakt? Kijk dan snel mee naar het recept.
Ingrediënten
– 150 gram bevroren fruit (ik heb frambozen gebruikt)
– 1 scoop caseïne (dit heb je nodig om het volume te krijgen)
– 150ml ongezoete amandelmelk of water
– optioneel 1 tl stevia vloeistof
– 1 tl vanille aroma
– 5 gram pure chocolade (99% Vivani)
Je hebt als eerste een hele goede blender nodig. Het liefst ééntje die ook ijs kan crushen. Mix eerst het bevroren fruit samen met de amandelmelk. Daarna voeg je de overige ingrediënten incl. de caseïne toe. Mix net zolang totdat je een gladde massa krijgt. Giet het over in een beslagkom en klop nog eventjes een minuutje of twee na met een handklopper. Je zult zien dat het dan echt een ‘fluffy’ massa word, en ook meer volume krijgt. Gebruik als topping wat je zelf lekker vind. Ik heb stukjes pure chocolade eroverheen gestrooid.
Genieten maar!
Darina zegt
Heerlijk zeg! Echt een traktatie!
Monica zegt
Dat ziet er goed uit. Binnenkort eens proberen. Eerst caseine scoren.
Lindsey Beljaars zegt
Wauwi, dit ziet er echt heel erg goed uit!!
Liset - Beautydagboek zegt
Oh wauw Marloes, wat een prachtige foto’s weer! Dit ziet er enorm lekker uit!
Mieke | Mieksmind zegt
Ziet er super lekker uit! Yummie
Eilish zegt
Oeh klinkt goed!
Sabine zegt
Wow dit ziet er serieus heel erg lekker uit zeg!!
Mariëlle zegt
Dit ziet er echt geweldig uit, krijg er trek in 😀
Svenja zegt
Waaaauw, wat ziet dat er toch weer té lekker uit Marloes! Volgens mij een perfecte snack voor op een warme zomerdag!
Charlotte zegt
Ik ben zo benieuwd hoe dit smaakt! Ziet er superleuk en lekker uit 🙂